A PFN-Prestige Financial Zrt. az Erste Befektetési Zrt. befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. Törvény (Bszt.) 111.§ (2) bekezdés A.) pontja szerinti függő ügynöke.

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által kiállított, függő ügynöki tevékenység végzésére vonatkozó engedéllyel rendelkezik.

Azért az Erste Befektetési Zrt., mert:

Fontos a stabilitás és a biztonság

Ha valaki tudatosan szeretne befektetni, az első lépés nem lehet más, mint a megfelelő szolgáltató gondos kiválasztása. Mi sem tettünk másképp, ezért az ügyfelek pénzének, befektetési eszközeinek biztonságos elhelyezése és letétkezelése érdekében partnerünknek a magyar befektetési piac egyik legjelentősebb, banki háttérrel rendelkező szereplőjét választottuk ki.

A kiválasztásnál rendkívül fontos szempont volt továbbá a partner piaci pozíciója, tőkeereje, amely mutatja a stabilitását, ezáltal az ügyfelek befektetései biztonságban vannak.

Az ERSTE Befektetési Zrt. a magyar ERSTE-csoport, illetve a nemzetközi Erste GROUP tagja.

A biztonságos banki háttér mellett további előnyt jelent Önnek, hogy megbízásait közvetlenül Társaságunk jelentős tőkepiaci tapasztalatokkal rendelkező üzletkötőinek adja meg.

Társaságunk segítségével Ön a lehető legegyszerűbb módon éri el a globális tőkepiac legkülönfélébb eszközeit – legyen szó határidős kereskedésről, vagy akár befektetési hitel igénybevételéről. A széles termékpaletta, a piacok gyors elérése, valamint az évtizedes tőkepiaci tapasztalatunk révén Ön valóban azokba az instrumentumokba fektethet, ami az Ön céljainak a leginkább megfelelő.

Az Ön számlavezetője Nem a Prestige Financial Zrt., hanem az Erste Befektetési Zrt.!

Fontos a kényelem

Társaságunk minden ügyfelének számláját az ERSTE Befektetési Zrt. nyitja, az országos fiókhálózat bármely, Önhöz legközelebb eső fiókjában előre egyeztetett időpontban.

A tranzakciókról szóló értesítéseket, kimutatásokat szintén az Erste Befektetési Zrt. küldi az Ön által megjelölt értesítési módnak megfelelően.

Fontos a termékpaletta

Mások azt mondják: “Nálunk bármilyen befektetési terméket elér!” – Mi azt mondjuk: “Nálunk azt éri el, amire Önnek szüksége van!”

Azért a Prestige Financial Zrt., mert

Fontos a személyre szabott egyedi ügyfélkiszolgálás

„Nem a bármi a lényeg, hanem az ami”

Ügyfeleink céljainak és befektetési igényeinek megismerése és megértése alapvető feladatunk, amire ráfordítjuk a kellő időt. A megfelelő eredmény elérése érdekében Önnek felkészült, széleskörű tőkepiaci tapasztalatokkal rendelkező üzletkötőre van szüksége. Üzletkötőink a folyamatos, személyes kapcsolattartás eszközével teljes diszkréció mellett végzik munkájukat, azért, hogy Ön megalapozott befektetési döntéseket hozhasson.

„Nálunk érték a mérték”

A presztízs többek között a soronkívüliségben, illetve az egyedi ügyfélkiszolgálásban valósul meg, ezért az egy üzletkötő által kiszolgált ügyfelek számát Társaságunknál maximalizáltuk.

Mert legfontosabb az elégedett ügyfél

A biztonság a szakértelemmel ötvözve olyan keretrendszert teremt meg, ahol Ön komfortosan érezheti magát a befektetések világában.

Irja be a keresett szöveget